• Általános információ
  • Árak
  • Modellek

Projekt és lakossági kilincsek rozsdamentes és alu F1 kivitelben, több típus raktáon

Christie alu F1 rozettás
Ursula alu F1 rozettás
Thema-Pro inox rozettás
fehér/fekete műanyag rozettás
Galaxis inox rozettás

Kilincseinkről:

Az általunk forgalmazott kilincsek felhasználási igénybevételüket tekintve két csoprortra oszthatóak: A projekt kilincsek nagy igénybevételre tervezettek, míg a kifejezetten lakossági kilincsek kevésbé tartósak lehetnek egy közületi felhasználás során. Anyag felhasználásukat tekintve rozsdamentes, réz, zamak és alumínumból készülnek. A projekt kilincsek formailag a közületi igényekhez igazítottak, tehát letisztult formavezetésűek és a hajlításaikat úgy tervezték, hogy azok esetlegesen ne akadjanak bele az ingujjba vagy bármi másba. A lakossági termékek többnyire a mai trendeknek megfelelő szögletes kivítelűek és inkább rozettás kivitelek. A kilincsek felszerelése általában bármilyen standard ajtólapra megoldható. A hosszú címes kilincseknél azonban figyeljünk a lyuktávolságokra. A feltüntetett áraink a lakossági kivitelek árait tartalmazzák.

A legtöbb kilincs rendelhető erősebb, prokektekre szánt DIN besorolású változatokban is.Lehetőség van továbbá a speciális HC3 antibakteriális bevonatok igénylésére néhány kilincs típusnál. A kivitelekkel kapcsolatban tájékozódjon munkatársainknál.

További hasonló termékeink

  • Christie Alu F1 rozettás nettó 2.400,- Ft
  • Thema-Pro inox rozettás nettó 3.100,- Ft
  • Rondo-Pro inox rozettás nettó 3.300,- Ft
  • További árak és kivitelek

A kilincsinkről általánosságban:

Az általunk forgalmazott kilincsek felhasználási igénybevételüket tekintve két csoprortra oszthatóak: A projekt kilincsek nagy igénybevételre tervezettek, míg a kifejezetten lakossági kilincsek kevésbé tartósak lehetnek egy közületi felhasználás során. Anyag felhasználásukat tekintve rozsdamentes, réz, zamak és alumínumból készülnek. A projekt kilincsek formailag a közületi igényekhez igazítottak, tehát letisztult formavezetésűek és a hajlításaikat úgy tervezték, hogy azok esetlegesen ne akadjanak bele az ingujjba vagy bármi másba. A lakossági termékek többnyire a mai trendeknek megfelelő szögletes kivítelűek és inkább rozettás kivitelek. A kilincsek felszerelése általában bármilyen standard ajtólapra megoldható. A hosszú címes kilincseknél azonban figyeljünk a lyuktávolságokra. A feltüntetett áraink a lakossági kivitelek árait tartalmazzák. A legtöbb kilincs rendelhető erősebb, prokektekre szánt DIN besorolású változatokban is. A lehetőségekről tájékozódjon munkatársainknál.

Christie alu F1 rozettás
Ursula alu F1 rozettás
Thema-Pro inox rozettás
fehér/fekete műanyag rozettás
Galaxis inox rozettás
Típus: BB (tollas kulcs) PZ (cilinderhez) WC (szabad/foglalt)
Listaár (Ft/darab)
Körcímes beltéri kivitel
Christie alu F1 KC 2.400.- 2.400.- 4.100.-
Thema-Pro inox KC 3.100.- 3.100.- 5.400.-
Rondo-Pro inox KC 3.300.- 3.300.- 5.700,-
Arco-C inox KC 2.500,- 2.500,- 4.600,-
U-Form fekete műanyag KC 2.900.- 2.900.- 3.600.-
Körcímes, beltéri kivitel
Image
Arco
Eclipse
Fantasia
Galaxis
Linea
Marika
Pheadra
Raffaella
Thema-Pro
Christie