Hírek & Újdonságok

Megérkeztek az MSZ méretek !!!

VÉGRE !! Vége a fúrás-faragásnak.. Az általunk importált tűzgátló ajtók és könnyű acélajtók 2100 mm Magyar Szabványos magasággal vehetőek át alapárban. Újításunk a hazai piacon talán egyedülállóan, lehetővé teszi, hogy a projekt ajtók immár költséghatékonyan utómunkálatok nélkül beépíthetőek legyenek.

Tovább

2011. 11. 14.

A DIERRE Polilux acélajtó olcsó és gyors megoldás olyan helyekre, ahol elvárt az ajtólapokkal szemben a garantált vetemedésmentesség. Ha a fa ajtók nem beépíthetőek, de az irodai acélajtóknál olcsóbb megoldás szükséges. Három oldalas acéltok nem L/R kivitel. Ennek köszönhetően a stumpfos ajtólap alja egyenes, így küszöb nélküli kivitelben is esztétikus és normál zárást tesz lehetővé. Magyar szabvány méretű, ezért nyílásmódosítások nélkül beépíthető, mely ebben a kategóriában jelentős előnyt jelent a versenytársakkal szemben. A fémszerkezet ellenére nem tűzgátló ajtó, tűzgátlási határértékkel nem rendelkezik. Másodlagos helyiségekre ajánlott, egyszerű költséghatékony kivitel. RAL9010 közeli tört fehér alapozott kivitelű. Igény esetén horganyzott kivitelben is rendelhető.

Kizárólag egyszárnyú kivitelben létezik. 2000mm magassági méretben a minimális rendelhető mennyiség 1 raklap mely 10db acél ajtót tartalmaz.Nem tűzgátló ajtó, határértékkel nem rendelkezik.

s