Projekt- és lakossági kilincsek

Rozsdamentes és alu F1 kivitelben, több típus raktáron!


Általános ismertető

Az általunk forgalmazott kilincsek felhasználási igénybevételüket tekintve két csoprortra oszthatóak: A projekt kilincsek nagy igénybevételre tervezettek, míg a kifejezetten lakossági kilincsek kevésbé tartósak lehetnek egy közületi felhasználás során. Anyag felhasználásukat tekintve rozsdamentes, réz, zamak és alumínumból készülnek. A projekt kilincsek formailag a közületi igényekhez igazítottak, tehát letisztult formavezetésűek és a hajlításaikat úgy tervezték, hogy azok esetlegesen ne akadjanak bele az ingujjba vagy bármi másba. A lakossági termékek többnyire a mai trendeknek megfelelő szögletes kivítelűek és inkább rozettás kivitelek. A kilincsek felszerelése általában bármilyen standard ajtólapra megoldható. A hosszú címes kilincseknél azonban figyeljünk a lyuktávolságokra. A feltüntetett áraink a lakossági kivitelek árait tartalmazzák. A legtöbb kilincs rendelhető erősebb, prokektekre szánt DIN besorolású változatokban is. A lehetőségekről tájékozódjon munkatársainknál.

Termékjellemzők:

Az általunk forgalmazott kilincsek felhasználási igénybevételüket tekintve két csoprortra oszthatóak: A projekt kilincsek nagy igénybevételre tervezettek, míg a kifejezetten lakossági kilincsek kevésbé tartósak lehetnek egy közületi felhasználás során. Anyag felhasználásukat tekintve rozsdamentes, réz, zamak és alumínumból készülnek. A projekt kilincsek formailag a közületi igényekhez igazítottak, tehát letisztult formavezetésűek és a hajlításaikat úgy tervezték, hogy azok esetlegesen ne akadjanak bele az ingujjba vagy bármi másba. A lakossági termékek többnyire a mai trendeknek megfelelő szögletes kivítelűek és inkább rozettás kivitelek. A kilincsek felszerelése általában bármilyen standard ajtólapra megoldható. A hosszú címes kilincseknél azonban figyeljünk a lyuktávolságokra. A feltüntetett áraink a lakossági kivitelek árait tartalmazzák.

A legtöbb kilincs rendelhető erősebb, prokektekre szánt DIN besorolású változatokban is.Lehetőség van továbbá a speciális HC3 antibakteriális bevonatok igénylésére néhány kilincs típusnál. A kivitelekkel kapcsolatban tájékozódjon munkatársainknál.

Leszállított tartozékok:

-

Árlista

raktáron raktáron | rendelésre rendelésre

Kilincsk, körcímes, beltéri kivitel
MegnevezésMéretSzárnyakRaktárNettó ár
Christie alu F1 KCBB (tollas kulcs)0
3.400,-
Christie alu F1 KCPZ (cilinderhez)0
3.400,-
Arco-Pro inox KCBB (tollas kulcs)0
3.800,-
Arco-Pro inox KCPZ (cilinderhez)0
3.800,-
Thema-Pro inox KCBB (tollas kulcs)0
4.000,-
Thema-Pro inox KCPZ (cilinderhez)0
4.000,-
Rondo-Pro inox KCBB (tollas kulcs)0
4.200,-
Rondo-Pro inox KCPZ (cilinderhez)0
4.200,-
Christie alu F1 KCWC (szabad/foglal0
5.800,-
Arco-Pro inox KCWC (szabad/foglal0
6.600,-
Thema-Pro inox KCWC (szabad/foglal0
7.000,-
Rondo-Pro inox KCWC (szabad/foglal0
7.200,-