Projekt- és lakossági kilincsek

Rozsdamentes és alu F1 kivitelben, több típus raktáron!


Általános ismertető

Az általunk forgalmazott kilincsek felhasználási igénybevételüket tekintve két csoprortra oszthatóak: A projekt kilincsek nagy igénybevételre tervezettek, míg a kifejezetten lakossági kilincsek kevésbé tartósak lehetnek egy közületi felhasználás során. Anyag felhasználásukat tekintve rozsdamentes, réz, zamak és alumínumból készülnek. A projekt kilincsek formailag a közületi igényekhez igazítottak, tehát letisztult formavezetésűek és a hajlításaikat úgy tervezték, hogy azok esetlegesen ne akadjanak bele az ingujjba vagy bármi másba. A lakossági termékek többnyire a mai trendeknek megfelelő szögletes kivítelűek és inkább rozettás kivitelek. A kilincsek felszerelése általában bármilyen standard ajtólapra megoldható. A hosszú címes kilincseknél azonban figyeljünk a lyuktávolságokra. A feltüntetett áraink a lakossági kivitelek árait tartalmazzák. A legtöbb kilincs rendelhető erősebb, prokektekre szánt DIN besorolású változatokban is. A lehetőségekről tájékozódjon munkatársainknál.

Termékjellemzők:

Az általunk forgalmazott kilincsek felhasználási igénybevételüket tekintve két csoprortra oszthatóak: A projekt kilincsek nagy igénybevételre tervezettek, míg a kifejezetten lakossági kilincsek kevésbé tartósak lehetnek egy közületi felhasználás során. Anyag felhasználásukat tekintve rozsdamentes, réz, zamak és alumínumból készülnek. A projekt kilincsek formailag a közületi igényekhez igazítottak, tehát letisztult formavezetésűek és a hajlításaikat úgy tervezték, hogy azok esetlegesen ne akadjanak bele az ingujjba vagy bármi másba. A lakossági termékek többnyire a mai trendeknek megfelelő szögletes kivítelűek és inkább rozettás kivitelek. A kilincsek felszerelése általában bármilyen standard ajtólapra megoldható. A hosszú címes kilincseknél azonban figyeljünk a lyuktávolságokra. A feltüntetett áraink a lakossági kivitelek árait tartalmazzák.

A legtöbb kilincs rendelhető erősebb, prokektekre szánt DIN besorolású változatokban is.Lehetőség van továbbá a speciális HC3 antibakteriális bevonatok igénylésére néhány kilincs típusnál. A kivitelekkel kapcsolatban tájékozódjon munkatársainknál.

Leszállított tartozékok:

-

Típus:BB (tollas kulcs)PZ (cilinderhez)WC (szabad/foglalt)
Listaár (Ft/darab)
Körcímes beltéri kivitel
Christie alu F1 KC2.900.-2.900.-5.000.-
Thema-Pro inox KC3.800.-3.800.-6.600.-
Rondo-Pro inox KC4.000.-4.000.-7.000,-
Arco-Pro inox KC3.200,-3.200,-5.500,-
U-Form fekete műanyag KC3.500.-3.500.-4.900.-
Körcímes, beltéri kivitel