Ipari acélajtók

Projektajtó Kft.

Beltéri ipari acélajtó

Beltéri ipari acélajtó

Dierre Sportello ipari acélajtók

» részletek
Kültéri ipari acélajtó

Kültéri ipari acélajtó

Dierre Idra CE minősített kültéri tűzgátló ajtó

» részletek

BELTÉRI IPARI ACÉLAJTÓK

Az általános célú ipari acélajtó a Dierre termékpalettáján nem tér el a beltéri tűzgátló ajtóktól megjelenésében. Különbség, csupán az ajtólap betétszerkezetében található Amennyiben az igény egy masszív műhelyajtó vagy közösségi tér ajtaja, úgy tökéletesen megfelel a Dierre Twin acélajtó. A felépítése teljes egészében megegyezik a Split tűzgátló ajtó kivitelével, annyi különbséggel, hogy tűzgátló betétszerkezet helyett papírrács betétszerkezettel kapható. Ár-érték arányban nincs jelentős különbség a két termék között, így abban az esetben, ha gyors határidővel szeretnénk azokat átvenni, úgy javasoljuk, válasszák a Split raktári tűzgátló ajtót. Az általunk forgalmazott ajtók minden esetben beépítésre kész, komplett szerkezetet takarnak rejtett költségek nélkül. Természetesen egy projekten belül előfordulhat olyan eset ahol az ajtónak speciális funkciókat is el kell látnia, ott változhat az ajtólap vagy a tok szerkezete. Ilyen esetek pl. füstgátló ajtó, nedvestéri ajtó vagy hanggátló ajtó.

blog kép

Amennyiben az ajtó szerkezeti megjelenésével kapcsolatban vannak elvárások, mint az üvegezés vagy felülvilágító, úgy minden esetben szállítási határidővel érdemes számolnunk. Ipari acél ajtók esetében előfordul, hogy a konszignáció akadálymentes acélajtó igényt fogalmaz meg. Ebben az esetben sincs gond, mert az ajtókból a küszöbszerkezet eltávolítható

Fontos szempont lehet még a beltéri ipari acélajtó kiválasztásánál a helyszín, azaz, hogy hová kell beépítenünk az ajtót. Amennyiben irodai környezetben szeretnénk elhelyezni, ahol már vannak meglévő acéltokos ajtók falapokkal, úgy érdemes inkább a Domoferm gipszkarton acéltokot választanunk egy acél ajtólappal.

Segítünk a kiválasztásban! Amennyiben bármilyen kérdése felmerülne az ipari acélajtókkal kapcsolatban, vagy bizonytalan, hogy melyik termék lenne megfelelő az Ön számára, úgy jöjjön el hozzánk raktáráruházunkba és mindent megtekinthet, mérhet élőben. Kollégáink szívesen körbekísérik telephelyünkön, így pontosan olyan terméket fog megvásárolni, ami a helyszíni adottságoknak tökéletesen megfelel. Tudjon meg többet beltéri ipari acélajtónkról!

 

KÜLTÉRI IPARI ACÉLAJTÓ

A kültéri acélajtó esetében sokszor fordulnak a kisipari megoldások felé. Hegesztett szerkezetek, hungarocell betétszerkezet, otromba pántok, helyszíni mázolás. Erre a problémára szeretnénk megoldást nyújtani a New Idra Sportello termékünkkel. A szerkezet utólag szerelhető masszív saroktokkal rendelkezik, így univerzálisan beépíthető bármilyen széles falazatba. Alap kivitelben is színre festett RAL 9010 törtfehér színű, mely alatt egy horganyzott acéllemez található, így korróziómentessége hosszú távon garantált. Betétszerkezete nagy sűrűségű kőzetgyapot, ebből adódóan megfelelő hőszigetelő képességgel rendelkezik, hogy egy ipari csarnok gazdasági bejáratának is megfeleljen. 

blog kép

Méretében az egészen apró 400x550 mm mérettől az extrém nagy 2650x2650 mm méretig rendelhető. Kivitele teljes egészében megegyezik a beltéri egyedi tűzgátló ajtó termékünkkel. A szerkezet kültéri, de esővetővel nem rendelkezik, annak felszerelése vagy előtető felszerelése javasolt. Akadálymentessége miatt küszöbbel nem rendelkezik, de igény esetén rendelhető hozzá gumitömítéssel rendelkező fix alumínium küszöb. A csarnoképítők igényeihez igazodva a kültéri ipari acélajtókból több mértet raktárról kínálunk.

Segítünk a kiválasztásban! Amennyiben bármilyen kérdése felmerülne az ipari acélajtókkal kapcsolatban, vagy bizonytalan, hogy melyik termék lenne megfelelő az Ön számára, úgy jöjjön el hozzánk raktáráruházunkba és mindent megtekinthet, mérhet élőben. Kollégáink szívesen körbekísérik telephelyünkön, így pontosan olyan terméket fog megvásárolni, ami a helyszíni adottságoknak tökéletesen megfelel. Tudjon meg többet kültéri  ipari acélajtónkról!