Dierre Idra egyedi tűzgátló ajtók

Egyedi méretek és/vagy igények gyártásból


Általános ismertető

Az DIERRE IDRA egyedi tűzgátló ajtók egy nívósabb színvonalat képviselnek a DIERRE termékpalettáján. Méretválasztékunk az apró 800x1760mm kibúvó mérettől az extrém 2500x2870mm ipari kültéri tűzgátló ajtó méretekig terjed. Az alap kivitelű tűzgátló ajtók acél saroktokkal rendelkeznek, de természetesen rendelhetőek blokk vagy úgynevezett átfogó tokos kivitelekben is. Kivitelük általában 60 perces ,de rendelhetőek 120 perces tűzállósággal is. Az üvegezési opciók között rendelkezésre állnak a kör és a szögletes formák egyaránt, melyek maximális mérete az úgynevezett -félig üveges tűzgátló ajtó- 400x600mm befoglaló méretekkel. Az általunk forgalmazott tűzgátló ajtó ára komplett, beépítésre kész termékre vonatkozik rejtett költségek nélkül. A termékek ajtólapjai kartondobozban kerülnek átadásra, míg a tokszerkezetek minden esetben zsugorfóliázottak.

Az árak nettó árak és budapesti raktári átvételre érvényesek. Megbeszélés szerint termékeinket rövid határidővel az ország bármely pontján átveheti.

Termékjellemzők:

 • cm-es lépésekben rendelhető méretek
 • teljesítmény nyilatkozat minden termékhez
 • akár 34dB léghanggátlású tűzgátló ajtó
 • RAL9010 törtfehér alapozott felület
 • igény esetén L4 légzárású kivitelben is
 • fix nyitásirányú 3 oldalon falcolt kivitel
 • sorrendszabályzó a kétszárnyú kivitelhez
 • CE kültéri tűzgátló ajtó lehetőség

Leszállított tartozékok:

 • Teljesítmény nyilatkozat
 • széles, szerelésre előkészített acél tok
 • 65mm vastag tűzgátló acél ajtólap
 • tűzgátló fekete intumex tömítés
 • RAL9010 törtfehér alapozott felület
 • fekete rövidcímes tűzgátló kilincs
 • PZ zártest, BB kulccsal
 • 2db KO és 1db rugóspánt
 • fekete légzáró gumitömítés

Árlista

Az egyedi tűzgátló ajtók árát a megadott információk alapján kalkuláljuk.
Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

raktáron raktáron | rendelésre rendelésre

MegnevezésMéretSzárnyakRaktárNettó ár
Idra EI60900+900x2380 mm2
487.700,-
Idra EI601000+1000x2500 mm2
510.200,-
Idra EI601200+1200x2380 mm2
526.700,-
Idra EI601250+1250x2500 mm2
555.700,-

További információk

Gyors válaszok

Igen, létezik ilyen termékünk. Ellentokot gyártanak a saroktokhoz. Minden esetben egyedileg készülnek az ilyen termékeink, így gyártási határidővel kell számolniuk, melynek aktuális határidejéről kollégáink tudják tájékoztatni.

Az egyedi tűzgátló ajtók gyártási határideje szezonfüggő. Általában 6-10 hetet vesz igénybe a megrendelés visszaigazolástól a raktárunkban történő átvételig.

Igen, de kizárólag gyári porszórást vállalunk, azaz széria méretek esetén is 6-10 hetes gyártási határidővel kell számolni. Sürgős esetekben érdemesebb a széria méretű tűzgátló ajtókhoz igazítani a falnyílásokat és a helyszínen átfesteni a termékeket.

Igen, minden IDRA tűzgátló ajtó alapfelszereltségben saroktokos kivitel, így utólag is elhelyezhetőek a falnyílásokban. A saroktok esetében számítsunk arra, hogy a szerelési hézag utólag takarást igényel.

Galéria

Tekintse meg a termékhez tartozó bemutató fotóinkat!

Cikkek

Tűzgátló ajtó: pánik zár vagy pánik rudazat?

Tűzgátló ajtó: pánik zár vagy pánik rudazat?

A pánik kivitel több kíírásban szerepel, de nem mindíg tisztázott, hogy pontosan minek kell megfelelni a tűzgátló ajtónak. A funkció határozza meg általában a pánik kivitel milyenségét.

tovább
A rúgós pánt felhúzása a tűzgátló ajtón

A rúgós pánt felhúzása a tűzgátló ajtón

A DIERRE SPLIT tűzgátló ajtó rendelkezik a hatósági előírásoknak megfelelően önzáró funkcióval. Az ajtó zárását egy mechanikus rugószerkezet látja el, amit a tűzgátló ajtó középső pántjában találunk. A rugó felhúzásához minden tartozék és segédszerkezet a tartozékként átadott kilincs csomagban található.

tovább
Ajtóbehúzó és tűzgátló ajtó

Ajtóbehúzó és tűzgátló ajtó

A tűzgátló ajtó önzáró funcióval rendelkezik, de a rugós pánt zárási sebessége nem szabályozható.Ilyen esetekeben ajtóbehúzóval kell ellátnunk.

tovább
Tűzgátó ajtó - kulcskérdés

Tűzgátó ajtó - kulcskérdés

A tűzgátló ajtó zárhatósága sokszor valóban kulcskérdés. A gyári kilicsgarnitúra alapvetően a tollaskulcs és a cilinder betét fogadására is kialakított. A zárszerkezet viszont alapvetően nem ilyen.

tovább
Kétszárnyú tűzgátló ajtó zárása

Kétszárnyú tűzgátló ajtó zárása

Az egyszárnyú tűzgátló ajtó zárása minden különösebb kiegészítő elem nélkül működik a rugós pánt felhúzása után. A kétszárnyú tűzgátló ajtó azonban már nem ilyen egyszerű.

tovább
Tűzgátló ajtó: üvegezési lehetőségek

Tűzgátló ajtó: üvegezési lehetőségek

A Dierre SPLIT raktári tűzgátló ajtók tele kivitelben kaphatóak, azonban minden termékünk ellátható üvegezéssel. A tűzgátló üvegezés formailag kétféle lehet, kör vagy szögletes üveg.

tovább
Tűzgátló ajtó üvegezésének árvonzata

Tűzgátló ajtó üvegezésének árvonzata

Fontos elemként jelenik meg szociális intézményekben és projekteken a tűzgátló ajtóüvegezésének lehetősége, illetve annak árvonzata. Elsődlegesen ,mint árbefolyásoló tényező figyelembe kell vennünk , hogy mindenféleképen szabvány méretekben és pozíciókban kérjük az üvegezést.

tovább
A tervezői fantázia szemben az árakkal és a határidőkkel

A tervezői fantázia szemben az árakkal és a határidőkkel

Rengeteg árajánlatkérés és konszignáció érkezik hozzánk naponta. Igen nagy a rálátásunk a konszignációs lapok általi tervezői elképzelések és a valóban megrendelésre kerülő tűzgátló ajtók közötti különbségekre.

tovább
Tűzgátló ajtók típusok, sorolhatóságuk, felülvilágítók

Tűzgátló ajtók típusok, sorolhatóságuk, felülvilágítók

A tűzgátló ajtók piacán 2 főbb irányvonalat tudunk megkülönböztetni a szerkezetük alapján.

tovább
Az egyedi tűzgátló ajtókról röviden

Az egyedi tűzgátló ajtókról röviden

Az IDRA tűzgátló ajtóink lapszerkezete azonos a raktári SPLIT termékünkkel, azonban a tokszerkezete eltér. Az acél tok takarásai jóval nagyobbak a falszerkezetre. A beépítés módja azonos, de az IDRA általában a frekventáltabb helyekre kerül az esztétikus és masszív kivitele miatt.

tovább
Fa burkolatú acél tűzgátló ajtókról

Fa burkolatú acél tűzgátló ajtókról

60 perces tűzgátló ajtó fából? Majdnem. A kínálatunkban elérhetővé vált egy prémium faburkolatú tűzgátló ajtó. A 60 perces kategória ritkán engedheti meg magának, hogy fából legyen, hiszen annak ára a fellegekben járna.

tovább
 Mit jelent valójában az EI2 30-C5-Sm?

 Mit jelent valójában az EI2 30-C5-Sm?

Röviden ismertetjük, hogy milyen jelöléseket találunk a konszignációkban. Mit is jelent a valóságban a C5 tűzgátló ajtó vagy mit jelent az EI2 meghatározás.

tovább
Színes tűzgátló ajtó 2 hét alatt?

Színes tűzgátló ajtó 2 hét alatt?

Röviden áttekintjük, hogy egy színes, egyedileg készített tűzgátló ajtó, valójában elkészülhet 2 hét alatt, vagy csak azt mondják amit hallani szeretnénk?

tovább