Fehér lakköntött ajtólapok raktárkészletről

DIN 2125 mm méretben azonnali kiszolgálással


Általános ismertető

A lakköntött ajtólapok, papírrács betétes ajtólap szerkezettel, fehér színben raktárról elérhetőek.  A készletezett termékek DIN 2125 mm-es acéltokokkal kompatibilisek, melyek szintén a raktárprogram részei. Általában projekteken találkozhatunk velük, acél tok és  fa ajtólap kombinációban, de igény esetén MDF tokot is szállítunk hozzá lakásprojekteken. Az általunk kínált projekt ajtólapok a kategóriában a legmagasabb igényeket is kielégítő gyártmányok. A lakköntött ajtólapok előnye a dekorfóliásokkal szemben, hogy nem rendelkeznek elzárással, így a fehér felület egyöntetűbb képet ad, jobb minőségérzetet biztosít. A felülete festéssel javítható, valamint megfelelő festékekkel átszínezhető. Vastágságuk standard 40mm. A pántok kétrészesek és nikkelezett kivitelűek. Alap zárszerkezetük BB tollaskulcsos, de vásárolható hozzá igény szerinti cilinder betétes vagy toalett záras változat is. Bármilyen kilincsgarnitúra felszerelhető rájuk, nincsenek előfúrva semmilyen kivitelhez. A felületi kopásállóságukat tekintve a lakkozott HDF ajtólapok után és a CPL laminált ajtólapok előtt helyezkednek el. Gazdaságos és esztétikus kivitelüknek köszönhetően a legkeresettebb ajtólap kivitel a projekteken. Tűzgátló ajtó kivitel esetén érdeklődjön munkatársainknál.

A termékek árai nettó értendőek, Budapesti telephelyi átvétellel. Felár ellenében a termékek kiszállítását rövid határidővel az ország bármely pontjára eljuttatjuk.

Termékjellemzők:

 • 3 oldali normál falcolás
 • standard sarkos élképzésű ajtólap
 • papírrács betétes ajtólap alapkivitelben
 • tört fehér szín
 • ajtólap rövidíthetőségének lehetősége
 • alapkivitelben szakállas kulccsal.
 • Átfesthető

Leszállított tartozékok:

 • választott színű, felületű ajtólap
 • 2db nikkelezett V0020 pántfelső
 • választott zártest típus (alap BB)
 • kétszárnyú ajtólapoknál tolózárakkal
 • üveges kivitelnél lécekkel üveg nélkül
 • Zsugorfóliás csomagolás
 • kilincs fogadásához előkészítve

Árlista

raktáron raktáron | rendelésre rendelésre

Lakköntött beltéri ajtólap papírrács betéttel
"Műszaki tartalom: 3 oldali normál falc, BB zár+1db tollas kulcs, 2db V0020 nikkelezett pántfelső. Az ár nem tartalmazza a tok, a pántalsó és a kilincs árát. Üvegkivágásos lapok és fatokok után érdeklődjön kollegáinknál!"
MegnevezésMéretSzárnyakRaktárNettó ár
tele kivitel750x2125, 875x2125, 1000x2125 mm1
26.800,-
Kiegészítők
MegnevezésMéretSzárnyakRaktárNettó ár
Cilindebetét 30/35, 3db saját kulccsal30/35mm
2.500,-
WC zártest (szabad/foglalt jelzésű kilincshez, kilincs nélkül)78mm-es DIN
3.300,-
PZ zártest (cilindebetét fogadásához, cilinder nélkül)72mm-es DIN
3.600,-
Alu F1 ezüst színre eloxált szellőzőrács 80x400mm (bevágás és beépítés nélkül)80x400mm
5.200,-
V8100Ni kétrészes pántalsó (acéltok+falap esetén, laponként 2db szükséges)ø15mm
850,-

További információk


Gyors válaszok

Az ajtólapok darabonkénti csomagolással vannak ellátva, de a fólia apró lyukakkal van ellátva az átszellőzés miatt, így szállításuk zárt tehergépjárműben javasolt. Az ajtólapok fektetve szállíthatóak és egymásra rakásolhatóak. A termék ára nem tartalmazza a raklapot, így a szállító rendelkezzen vele, ellenkező esetben nem garantálható a sérülésmentes szállítás. Projekt mennyiségek esetén természetesen a gyári raklapokat biztosítjuk a termékekhez. A platón 1000 x 2200 mm helyigénnyel számoljunk. Súly tekintetében kb. 25 kg / db.

Ár-érték arányban vannak a termékek. Ipari felhasználását tekintve korlátozott, úgynevezett basic- vagy belépő kategória. Alkalmas minden olyan helyiség lezárására, ahol nincs az ajtólapokkal szemben a lakossági felhasználásnál magasabb használati követelmény. 

A lap élképzése sarkos. Betétszerkezetét tekintve papírrácsos szerkezet.

A lakköntött ajtólapok előnye a dekorfóliásokkal szemben, hogy nem rendelkeznek elzárással, így a fehér felület egyöntetűbb képet ad, jobb minőségérzetett biztosít. A felülete festéssel javítható valamint megfelelő festékekkel átszínezhető.

A felület lakköntött, RAL 9010 közeli törtfehér színű.

Az ajtólap szerelésre kész, végleges felületkezelésű. Tartalmaz 2 db nikkelezett pántfelsőt valamint egy BB zártestet, hétköznapi nevén a tollas kulcsos. Méret tekintve DIN szabványos acéltokokhoz illeszthető (raktáron úgynevezett magas DIN). A termék védőfóliával ellátott, alján egy tárolást segítő MDF kockával. Üzembe helyezéséhez szüksége lesz még egy kilincsgarnitúrára, melyet szintén megvásárolhat kollégáinknál, akár raktárkészletről.

Raktárkészleten minden esetben tele kivitel elérhető, de rövid határidővel tudjuk vállalni szükség szerint a szellőzőrácsok és üvegek helyének szakszerű kialakítását.

Természetesen rendelkezünk raktárkészlettel ezen termékekből is. A raktári termékek 1 szárnyúak, úgynevezett magas DIN méretűek (2125 mm). Készletes termékeink:

 • 750 x 2125 mm
 • 875 x 2125 mm
 • 1000 x 2125 mm

Cikkek

A raktári ajtólapokról röviden

A raktári ajtólapokról röviden

A raktári ajtólapokból szinte a teljes termékpalettát raktárról kínáljuk, egyszárnyú kivitelben, többféle árkategóriában. A dekorfóliás ajtólap család a legkedvezőbb ár-érték arányú termékünk.

tovább