Miért a projektajtó?

Miért a Projektajtót válaszd, ha ajtóra van szükséged?


1. Mert azt kapja, amire szüksége van, méghozzá azonnal

Ha telephelyére, vagy bármilyen ipari helyiségébe olyan tűzgátló ajtót szeretne, mely minden tekintetben megfelel a hazai és nemzetközi szabványoknak  tűz-, illetve füstgátló tulajdonságokra nézve is, akkor pontosan tudjuk, mire van szüksége.

Nem kell heteket várnia a szállításra

Ha nincs idő arra, hogy katalógusokat, weboldalakat böngésszen, hosszasan válogasson, majd heteket várjon a szállításra, döntsön a legpraktikusabb, rapid megoldás mellett! A megfelelő biztonsági előírások szerint készült acélajtók lényegében azonnal megvásárolhatóak, köszönhetően kiemelkedően nagy kapacitású raktárunknak.

Előre tervezhet a tűzgátló ajtó beépítésével

Pontosan tudjuk, hogy milyen az, amikor egy projekten azonnal ajtóra szükség van, nincs lehetőség a várakozásra és a hosszas válogatásra. 
Érdemes előre tervezni, persze amennyiben ez nem sikerül (mert ilyen is van), megtaláljuk a megoldást. 
Sürgős esetben, amikor az ember nem kalkulálhatott előre egy tűzgátló ajtó beépítésével, bajban lehet. Mi erre az eshetőségre is alternatívát kínálunk.


Valamennyi tűzgátló ajtó típust raktáron tartjuk

Nálunk nincs várakozási idő. Az általunk kínált valamennyi tűzgátló ajtó típust raktáron tartjuk, így valóban rövid időd belül megkapja, amit rendelt. Bármikor eljöhet hozzánk, és megtekintheti a terméket a vásárlás előtt, így kockázatot sem vállal: pontosan tudni fogja, mit vásárol.

Egyéb építőipari nyílászárókat is forgalmazunk

Egyéb építőipari nyílászárókat, acél ajtótokokat és ajtólapokat, illetve az ezekhez szükséges kiegészítőket (tartómágnesek, tűzgátló tömítések) is beszerezheti nálunk. Ez azért lehet szerencsés, mert olyan eszközöket és alkatrészeket is egyúttal megvásárolhat, melyeket a tűzgátló ajtókhoz hasonlóan csak drágábban és több üzlet meglátogatásával szerezhetne be.

A legismertebb márkák termékeit kínáljuk

A kategória legismertebb termékeit kínáljuk: az általunk forgalmazott márkák széles körben ismertek és elismertek a magyar és a nemzetközi piacon egyaránt (Domoferm, Dierre,Westag stb.) s nem utolsó sorban azonnal rendelkezésre állnak a kívánt mennyiségben. 
Így biztos lehet benne, hogy az előírásoknak megfelelő, megbízható és kiváló minőségű tűzálló ajtóra tehet szert villámgyorsan.

A nyílászárók minden tervezői mérettartományban elérhetők

A gyors megoldás érdekében érdemes nálunk böngésznie. Minden termék folyamatosan és valamennyi tervezői mérettartományban elérhető.
Amennyiben egy-egy betervezett ajtót túl drágának talál, az importnak köszönhetően szinte biztos, hogy van rá elérhető árú alternatívánk.

Az utolsó pillanatban is beszerezheti az ajtókat

Nálunk olyan speciális ajtókat is megtalálhat, amelyeket máshol hiába keresett. 
Ha az adott méretezésű nyílászáró nem volna raktáron, ajánlunk helyette egy másikat, ami ugyanolyan jó lehet.
Hatalmas raktárkészletünknek köszönhetően az utolsó pillanatban is beszerezheti a nyílászárókat, amikor az építkezési munkálatok ezen szakaszához ért. Ez a lehetőség persze akkor jön a legjobban, ha maga sem tudta korábban, hogy tűzgátló ajtóra lesz szüksége.

Azonnali megoldást nyújtunk elérhető áron

Az általunk kínált alternatíva: azonnali megoldás elérhető áron. 
Ha szeretne meggyőződni arról, hogy nem a levegőbe beszélünk, jöjjön el hozzánk és válassza ki raktár áruházunkban a kívánt acéltokos és egyéb speciális ajtókat személyesen!

 

2. Mert semmit sem kockáztat

Ha sürgősen Domoferm acéltokra vagy Dierre tűzgátló ajtóra van szüksége, hogy eleget tegyen a tervezői vagy tűzoltósági előírásoknak, nem kockáztathat. Épp emiatt tartunk szinte mindenből mindent.


Nem kell bírságoktól tartania

Ha nem teljesíti a tűzoltósági vagy tervezői előírásokat, azaz vállalkozása nem működik szabályszerűen, akár komoly bírságokra is számíthat. 
Ha nem sikerült időben megvásárolnia a megfelelő acélajtókat, nálunk ledolgozhatja az időveszteséget, hiszen az utolsó pillanatban is beszerezheti a kívánt ajtókat.


Megbízható gyártók termékeit kínáljuk

Széles raktárkínálatunk a legismertebb, legkeresettebb márkák termékeit tartalmazza, minden tervezői mérettartományban. 
Ezek a márkanevek (Domoferm,Dierre,Westag stb.) széles körben ismertek – ugyanúgy a nemzetközi, mint – a magyar piacon Bizalommal ajánljuk e márkák modelljeit, tekintve, hogy még sosem kellett csalódnunk a minőségüket tekintve.

Nálunk valóban minden készleten van

Ha tőlünk rendel tűzálló ajtót, nem kell amiatt aggódnia, hogy a nyílászáróról, amely elviekben minden méretben raktáron van, csak a megrendelés után derül ki, hogy mégsem elérhető, illetve nincs belőle a kívánt méretben vagy mennyiségben. 
Ha szeretne a saját szemével is meggyőződni raktárkészletünkről, bármikor ellátogathat hozzánk.

Pontosan tudni fogja, mit vásárol

Cégünk nagy hangsúlyt fektet arra, hogy vásárlóit ne érjék kellemetlen meglepetések. 
Kiállítótermünkben a forgalmazott modelleket személyen, a megrendelés előtt is megtekintheti. 
Nem fordulhat elő, hogy illusztráció alapján történő választást követően más típusú ajtót kapjon, mint amit megrendelt.

Előre tervezhet az ajtó beépítésével

Ha nem aktuális még a tűzgátló ajtók beszerzése, azonban hamarosan az lesz, megteheti, hogy akár az utolsó pillanatig vár a vásárlással, hogy például a beépítésig ne kelljen gondoskodnia a nyílászárók tárolásáról. 
Széles raktárkészletünknek köszönhetően nálunk így sem kockáztat.

 

3. Mert mindenre találunk megoldás

Tegyük hozzá, hogy jogosan, de mindenki úgy gondolja: ha a sablonoktól eltérő megoldásra van szüksége, már a szokásosnál korábban el kell kezdenie a keresgélést a megfelelő tűzgátló ajtó után, hiszen időbe telik, amíg talál egy forgalmazót, aki be tudja szerezni az adott méretű nyílászárót a kívánt méretben és időben.
Mi garantáljuk, hogy megtaláljuk, amit keres.

Nem kell kapkodnia az ajtók beszerzésével

Bízzon bennünk és ne kapkodjon az ajtóvásárlással. Nálunk úgyis megtalálja, amire szüksége van. 
Az általunk forgalmazott márkák szinte minden terméke az összes méretben raktáron van, így azonnal elérhető. Akkor is rendelhet tőlünk, ha az utolsó pillanatra hagyta a gipszkarton tok vagy acél tűzgátló ajtó beszerzését.

Minden termékünket az összes tervezői méretben raktáron tartjuk

Amennyiben nem szokványos tervezői méretben keres tűzgátló ajtót, érdemes nálunk kezdenie a keresgélést, hiszen minden termékünket az elérhető összes tervezői méretben raktáron tartjuk – még azokat is, amelyekből a forgalmazók nagy része nem szokott rendelni. Ha olyasmit szeretne, ami nekünk sincs, ajánlunk önnek egy ésszerű alternatívát, így például egy 2350x2600mm-es ajtó helyett egy 2400x2500 méretet.

Személyre szabott megoldást kínálunk

Célunk, hogy megfelelő megoldást találjunk minden ügyfelünk számára. Nem beszélünk mellé. Célkitűzésünk, hogy a tűzgátlós ajtókat keresőket tökéletesen ki tudjuk szolgálni az év minden időszakában.

Kedvezmények már kisebb mennyiség után is

Azon vásárlóink is kedvezményre jogosultak, akik kis mennyiségben rendelnek tőlünk.
Azt szeretnénk, hogy legyen egy olyan, tűzvédelmi nyílászárókkal is foglalkozó cég is a piacon, mely nem csupán a nagyvállalati megrendelőkkel tart kapcsolatot, de minden vásárlóját egyenrangú ügyfélhez méltó módon szolgálja ki.