Dierre Firecut EI30 bejárati tűzgátló ajtó

Bejárati tűzgátló ajtó projektekre


Általános ismertető

A raktárról átvehető Vulcano Firecut EI30 tűzgátló bejárati ajtók 1000x2100 mm-es MSZ magyar szabvány méretűek, így nyílás átalakítások nélkül azonnal beépíthetőek, melynek köszönhetően pénzt és időt takaríthatunk meg. Acél tokszerkezettel rendelkeznek, de az ajtólap mogyoró színű, valódi faburkolattal kerül átadásra. A raktári készletek CPL laminált szürke tölgy színűek .A léghanggátlása 39 dB, az ajtólapba süllyesztett automata küszöbnek köszönhetően, mely kiemelkedőnek számít a magyar piacon. A termék belsőtéri beépítésben került bevizsgálásra Magyar ÉMI által. Az ajtólap hőszigetelési ellenállása minősítetten R=1,21 K. A tűzoltóság kizárólag ÉMI Kht. által bevizsgált termékeket vesz át. A kínai és lengyel minősítéseket a híresztelésekkel ellentétben a tűzoltóság NEM fogadja el és léghanggátlásuk nem felel meg a hatályos OTÉK előírásának. A bejárati tűzgátló ajtó a kiváló minőségű olasz ATRA trezorzáraknak köszönhetően, rendelkezik MABISZ III engedélyekkel (5 perces áttörés gátlás). Az általunk átadott tűzgátló ajtó ára komplett, beépítésre kész termékre vonatkozik, rejtett költségek nélkül. A raktári színtől eltérőt kizárólag előre egyeztetve szállítunk.

Az árak nettó árak és budapesti raktári átvételre érvényesek. Megbeszélés szerint termékeinket rövid határidővel az ország bármely pontján átveheti.

Termékjellemzők:

 • 2100mm magyar szabvány méretek
 • raktárról, minden méretben átvehető
 • ÉMI által bevizsgált termékpaletta
 • 4 oldalt lemezfalcolt tok és ajtólap
 • RAL9010 krémfehér szín
 • 3db pánt önzáró funkcióval
 • ajólap hővezetési ell. 1,85m²K/W

Leszállított tartozékok:

 • ÉMI engedély (Magyar)
 • MABISZ engedély (Magyar)
 • sötétbarna acél tok és vaktok
 • 63mm vastag CPL ajtólap
 • nagylátószögű optikai kitekintő
 • többpontos zár cilinderbetéttel
 • komplett ezüst színű kilincsgarnitúra
MegnevezésMéretSzárnyakRaktárÁr
VULCANO-Firecut EI30 - RAL9010 fehér1000x21001 215,200 HUF + ÁFA
VULCANO-Firecut EI30 - magic wood színek1000x21001 220,400 HUF + ÁFA
VULCANO-Firecut EI30 - FS3E antracit1000x21001 250,600 HUF + ÁFA

További információk


Műszaki segédletek


Gyors válaszok

A Firecut bejárati tűzgátló ajtó beltéri beépítésben van bevizsgáltatva. A laminált burkolata miatt nem javasoljuk szabadtérbe vagy nem zárt folyosós lépcsőházakba beépíteni.

Igen, komplett beépítésre kész terméket adunk át. A raktári FIRECUT bejárati tűzgátló ajtó kilincs/kilincs kivitelű, HOPPE Dierre design típusú.

Az ajtólap és a tok kartondobozba csomagolt. A dobozon belül van a komplett szerelőcsomag. A vaktok külön kerül átadásra csomagolás nélkül. Nyitott platós teherautóval történő elszállítás esetén a papírdoboz elázhat, így ezt vegyük figyelembe szállítás előtt. A súly és a méret miatt mindenképpen javasoljuk az árú gondos lekötését a platóhoz.

Építési kulcsnak is szokták hívni. Ideiglenes zárhatóságot tesz lehetővé, így a beépített termékbe nem szükséges elhelyeznünk a végleges cilinderbetétet és azt a vevő előtt tudják eredeti dobozban átadni/beszerelni.

A Dierre Firecut Olaszországból kerül beszállításra. A Dierre 7 olaszországi és 2 európai gyártóüzemmel rendelkezik, így ipari ajtók gyártásában élenjáró. 45 éves fennállásuk alatt, mintegy 15 000 000 család bízta biztonságát a Dierre-re. Multinacionális nagyvállalat, mintegy 1000 alkalmazottal. A Dierre Olaszország külkereskedelmi nagykövete. 5000 viszonteladóval, 20 régiós igazgatóval és mintegy 100 üzletkötővel rendelkezik.

Megközelítőleg 110 kg a tömege. Szállításnál ezzel kell számolni. A terjedelmét tekintve 10 db helyezhető egymásra. Befoglaló mérete 1100 mm széles 2200 hosszú és megközelítőleg 2000 mm magas "kocka".

A tűzgátló bejárati ajtó komplett beépítésre kész termék. Tartalmazza a vaktokot, tokot, ajtólapot és a kilincsgarnitúrát.

Az ajtólapok darabonkénti csomagolással vannak ellátva. A kartondoboz elázhat, így szállításuk zárt tehergépjárműben javasolt. Az ajtólapok fektetve szállíthatóak és egymásra rakásolhatóak.  A termék ára nem tartalmazza a raklapot, így a szállító rendelkezzen vele, ellenkező esetben nem garantálható a sérülésmentes szállítás. Projekt mennyiségek esetén természetesen a gyári raklapokat biztosítjuk a termékekhez. A platón 1100 x 2200 mm helyigénnyel számoljunk. Súly megközelítőleg 110 kg/db. 10 db ajtólap és 10 db vaktok helyezhető egy raklapra, ami megközelítőleg 1500 mm magas.

A tűzgátló bejárati ajtó komplett beépítésre kész termék. Tartalmazza a vaktokot, tokot, ajtólapot és a kilincsgarnitúrát.

Galéria

Tekintse meg a termékhez tartozó bemutató fotóinkat!

Cikkek

Tűzgátló biztonsági ajtó - hanggátlás

Tűzgátló biztonsági ajtó - hanggátlás

A DIERRE tűzgátló biztonsági ajtó hanggátlása ÉMI által bevizsgáltan 39 dB. Természetesen a bevizsgált termék hanggátlási tényezői nagyban függenek a beépítés helyes módjától és a kiegészítők helyes beállításától.

tovább
Acél tűzgátló ajtó és bejárati ajtó közötti különbségek

Acél tűzgátló ajtó és bejárati ajtó közötti különbségek

A tűzgátló ajtó megjelenésével kapcsolatban sokakban egy hamis kép jelenik azok kivitelével és biztonsági zárhatóságával kapcsolatban. A standard tűzgátló ajtó nem bejárati ajtó, még akkor sem, ha azt be lehet zárni.

tovább
Tűzgátló biztonsági ajtó - burkolat

Tűzgátló biztonsági ajtó - burkolat

A raktári DIERRE tűzgátló biztonsági ajtó a piacon kapható kivitelektől minőségileg sokban eltér. Az ajtó felépítése úgynevezett moduláris, azaz elemekre szedhető. A tűzgátló biztonsági ajtó burkolata valódi fafurnérozott burkolat, mely a felépítésének köszönhetően sérülés esetén bármikor cserélhető, bontható.

tovább
Tűzgátló biztonsági ajtó - zárszerkezet

Tűzgátló biztonsági ajtó - zárszerkezet

A tűzgátló biztonsági ajtó forgalmazóinak és gyártóinak, zárakról és kulcsokról alkotott véleménye sokban eltér, de egyvalamiben mindenki egyetért. A tollas kulcs a legbiztonságosabb és a betörők által leginkább került típus.

tovább
A fautánzatú acél tűzgátló ajtókról általában

A fautánzatú acél tűzgátló ajtókról általában

A fautánzatú tűzgátló ajtó a valódi fából készült tűzgátló nyílászáró, töredék árán beszerezhető. Közkedvelt termék a nagyobb mennyiségű olcsó tűzgátló ajtó felvevőpiacán, a projekteken.

tovább
Bejárati tűzgátló ajtónkról •

Bejárati tűzgátló ajtónkról •

Lakásbejárati tűzgátló ajtó és nem kínai? Igen, van valódi alternatíva a hazai piacon a kétes minőségű kínai bejárati ajtó mellett. Az általunk kínált tűzgátló bejárati ajtó méltó arra a kifejezésre, hogy biztonsági ajtó.

tovább
Tűzgátló ajtók típusok, sorolhatóságuk, felülvilágítók

Tűzgátló ajtók típusok, sorolhatóságuk, felülvilágítók

A tűzgátló ajtók piacán 2 főbb irányvonalat tudunk megkülönböztetni a szerkezetük alapján.

tovább