A raktári ajtólapokról röviden

Hírek - projektajtó

A raktári ajtólapokról röviden - Hír

A raktári ajtólapokból szinte a teljes termékpalettát raktárról kínáljuk, egyszárnyú kivitelben, többféle árkategóriában. A dekorfóliás ajtólap család a legkedvezőbb ár-érték arányú termékünk. Itt az általában keresett lakköntött fehér ajtólap mellett olyan autentikus famintás ajtólapokat kínálunk mint a bükk dekor, tölgy dekor, juhar dekor és a  cseresznye dekor. A tele ajtólap kínálatt mellett újdonságként jelent meg nálunk a 3/4 üvegkivágásos ajtólap, melyet szintén raktárról kínálunk.

A CPL laminált ajtólap kínálatunk már a magasabb igényeket hivatott kiszolgálni. A raktárkészlet itt is főként az egyszárnyú méretekből tevő dik össze, de jóval nagyobb színpalettával és furatolt betét lapszerkezettel, mely igazán magas ár-érték arányt jelent ebben a kategóriában . A színeink az úgynevezett UNI fehér és a szürke mellet a modern fa felületek reprodukciói. Megjelentünk továbbá a bükk és a mogyoró felületeinknél az úgy nevezett CROSS azaz intarziás felületekkel is.

Az acél ajtólapjaink az általában igényként felmerülő fehér alapozott felületkezeléssel vannak ellátva. Az ilyen acél ajtólap általában olyan helyeken igény, ahol az elvárás igen magas, a mechanikai sérülésekkel szemben, mint pl.a közintézmények mellékhelyiségei. Az acél ajtólap garantáltan vetemedésmentes ,így olyan helyíségek elválasztására is alkalmas ahol a két oldal között magas a hőkülönbség. Amennyiben az ajtólap tűzgátló ajtó , kérje munkatársunk segítségét.

Összes hír