Dierre Firecut bejárati tűzgátló ajtók

Bejárati tűzgátló ajtó projektekre


Általános ismertető

A Vulcano Firecut EI30 tűzgátló bejárati ajtók 1000x2100 mm-es MSZ magyar szabvány méretűek, így nyílás átalakítások nélkül azonnal beépíthetőek, melynek köszönhetően pénzt és időt takaríthatunk meg. Acél tokszerkezettel rendelkeznek, melynek színe a választott ajtólaphoz igazodhat. Alapkivitelben a Magic Wood színkollekcióból választhatunk, de a jelenlegi projekteken a hófehér Full White és az Antracit szín a legkeresetebb. A léghanggátlása 39 dB, az ajtólapba süllyesztett automata küszöbnek köszönhetően, mely kiemelkedőnek számít a magyar piacon. A termék belsőtéri beépítésben került bevizsgálásra, így kültérre csak bizonyos feltételekkel szerelhető. Az ajtólap hőszigetelési ellenállása minősítetten R=1,21 W/mK. A tűzoltósági előírásoknak megfelelő termékek, rendelkeznek magyar teljesítmény nyilatkozattal. A bejárati tűzgátló ajtó a kiváló minőségű olasz ATRA trezorzáraknak köszönhetően, rendelkezik MABISZ III engedélyekkel (5 perces áttörés gátlás). Az általunk átadott tűzgátló ajtó ára komplett, beépítésre kész termékre vonatkozik, rejtett költségek nélkül. A raktári tűzgátló ajtó színe: Full White

Az árak nettó árak és budapesti raktári átvételre érvényesek. Megbeszélés szerint termékeinket rövid határidővel az ország bármely pontján átveheti.

Termékjellemzők:

 • 2100mm magyar szabvány méretek
 • 39 dB léghanggátlás
 • ÉMI által bevizsgált termékpaletta
 • 3 oldalt falcolt ajtólap
 • Választjató ajtólapburkolatok
 • állítható pántszerkezet
 • ajólap hővezetési ell. 1,21m²K/W

Leszállított tartozékok:

 • teljesítmény nyilatkozat
 • MABISZ engedély 
 • acél tok és vaktok szerkezet
 • 63mm vastag tűzgátló ajtólap
 • nagylátószögű optikai kitekintő
 • többpontos zár cilinderbetéttel
 • komplett ezüst színű kilincsgarnitúra

Árlista

raktáron raktáron | rendelésre rendelésre

Bejárati tűzgátló ajtók EI30
MegnevezésMéretSzárnyakRaktárNettó ár
VULCANO Firecut - Magic wood930x2100, 960x2100, 980x2100, 1000x2100 mm1
212.100,-
VULCANO Firecut - RAL9010 fehér930x2100, 960x2100, 980x2100, 1000x2100 mm1
231.600,-
VULCANO Firecut - FS3E antracit930x2100, 960x2100, 980x2100, 1000x2100 mm1
244.100,-

További információk


Műszaki segédletek


Gyors válaszok

A Firecut bejárati tűzgátló ajtó beltéri beépítésben van bevizsgáltatva. A laminált burkolata miatt nem javasoljuk szabadtérbe vagy nem zárt folyosós lépcsőházakba beépíteni.

Igen, komplett beépítésre kész terméket adunk át. A raktári FIRECUT bejárati tűzgátló ajtó kilincs/kilincs kivitelű, HOPPE Dierre design típusú.

Az ajtólap és a tok kartondobozba csomagolt. A dobozon belül van a komplett szerelőcsomag. A vaktok külön kerül átadásra csomagolás nélkül. Nyitott platós teherautóval történő elszállítás esetén a papírdoboz elázhat, így ezt vegyük figyelembe szállítás előtt. A súly és a méret miatt mindenképpen javasoljuk az árú gondos lekötését a platóhoz.

Építési kulcsnak is szokták hívni. Ideiglenes zárhatóságot tesz lehetővé, így a beépített termékbe nem szükséges elhelyeznünk a végleges cilinderbetétet és azt a vevő előtt tudják eredeti dobozban átadni/beszerelni.

A Dierre Firecut Olaszországból kerül beszállításra. A Dierre 7 olaszországi és 2 európai gyártóüzemmel rendelkezik, így ipari ajtók gyártásában élenjáró. 45 éves fennállásuk alatt, mintegy 15 000 000 család bízta biztonságát a Dierre-re. Multinacionális nagyvállalat, mintegy 1000 alkalmazottal. A Dierre Olaszország külkereskedelmi nagykövete. 5000 viszonteladóval, 20 régiós igazgatóval és mintegy 100 üzletkötővel rendelkezik.

Megközelítőleg 110 kg a tömege. Szállításnál ezzel kell számolni. A terjedelmét tekintve 10 db helyezhető egymásra. Befoglaló mérete 1100 mm széles 2200 hosszú és megközelítőleg 2000 mm magas "kocka".

A tűzgátló bejárati ajtó komplett beépítésre kész termék. Tartalmazza a vaktokot, tokot, ajtólapot és a kilincsgarnitúrát.

Az ajtólapok darabonkénti csomagolással vannak ellátva. A kartondoboz elázhat, így szállításuk zárt tehergépjárműben javasolt. Az ajtólapok fektetve szállíthatóak és egymásra rakásolhatóak.  A termék ára nem tartalmazza a raklapot, így a szállító rendelkezzen vele, ellenkező esetben nem garantálható a sérülésmentes szállítás. Projekt mennyiségek esetén természetesen a gyári raklapokat biztosítjuk a termékekhez. A platón 1100 x 2200 mm helyigénnyel számoljunk. Súly megközelítőleg 110 kg/db. 10 db ajtólap és 10 db vaktok helyezhető egy raklapra, ami megközelítőleg 1500 mm magas.

A termék aktuális készletezéséről kollégáink tudnak pontos tájékoztatást adni.

A súlya megközelítőleg 110 kg, így mozgatásához mindenképpen 2 fő szükséges.

Galéria

Tekintse meg a termékhez tartozó bemutató fotóinkat!

Cikkek

Bejárati tűzgátló ajtó - hanggátlás

Bejárati tűzgátló ajtó - hanggátlás

A DIERRE tűzgátló biztonsági ajtó hanggátlása ÉMI által bevizsgáltan 39 dB. Természetesen a bevizsgált termék hanggátlási tényezői nagyban függenek a beépítés helyes módjától és a kiegészítők helyes beállításától.

tovább
Acél tűzgátló ajtó és bejárati ajtó közötti különbségek

Acél tűzgátló ajtó és bejárati ajtó közötti különbségek

A tűzgátló ajtó megjelenésével kapcsolatban sokakban egy hamis kép jelenik azok kivitelével és biztonsági zárhatóságával kapcsolatban. A standard tűzgátló ajtó nem bejárati ajtó, még akkor sem, ha azt be lehet zárni.

tovább
Bejárati tűzgátló ajtó - burkolat

Bejárati tűzgátló ajtó - burkolat

A raktári DIERRE tűzgátló biztonsági ajtó a piacon kapható kivitelektől minőségileg sokban eltér. Az ajtó felépítése úgynevezett moduláris, azaz elemekre szedhető. A tűzgátló biztonsági ajtó burkolata valódi fafurnérozott burkolat, mely a felépítésének köszönhetően sérülés esetén bármikor cserélhető, bontható.

tovább
Bejárati tűzgátló ajtó - zárszerkezet

Bejárati tűzgátló ajtó - zárszerkezet

A tűzgátló biztonsági ajtó forgalmazóinak és gyártóinak, zárakról és kulcsokról alkotott véleménye sokban eltér, de egyvalamiben mindenki egyetért. A tollas kulcs a legbiztonságosabb és a betörők által leginkább került típus.

tovább
Tűzgátló ajtók típusok, sorolhatóságuk, felülvilágítók

Tűzgátló ajtók típusok, sorolhatóságuk, felülvilágítók

A tűzgátló ajtók piacán 2 főbb irányvonalat tudunk megkülönböztetni a szerkezetük alapján.

tovább
Elektromos zár - tűzgátló ajtó

Elektromos zár - tűzgátló ajtó

Először is tegyük tisztába a fogalmakat. Az amire mindenki gondol ilyen esetekben az az elektromos ellenoldal és nem az elektromos zár. A zár ami az ajtólapban van, de az esetek 99,9%-ban nem erre van szükség.

tovább
Milyen belül, hogyan készül egy tűzgátló ajtó?

Milyen belül, hogyan készül egy tűzgátló ajtó?

Hogyan készül és alapvetően milyen elemekből áll egy Dierre tűzgátló ajtó. Milyen a szerkezete, milyen a betétszerkezete és mit tartalmaz a jelölőcímke a csomagolásán.

tovább